Gratis webinar: 5 skarpe værktøjer til bedre video content

WEBINAR: 5 skarpe værktøjer til bedre video content

For kommunikatører, content producere, marketeers og andet godtfolk, der gerne vil producere bedre content

Tid: 19. maj kl. 15.30 – 16.30 via Zoom

LUKKET FOR TILMELDINGER

Du kan holde øje med vores LinkedIn eller tilmelde vores nyhedsbrev for at holde dig opdateret på nye webinarer og andre spændende events.

5 skarpe værktøjer til bedre video content

Få det filmisk fortællende og det corporate kommunikerende indspark, der kan rykke dit content.

På en lille time får du fem gode råd til, hvordan du forbedrer dit content med en mere effektiv produktion, mere planlægning af din fortælling og nemmere redigering.

 

HVEM?

Kenneth Sorento er underviser på Kort- & Dokumentar Filmskolen. Kenneth har produceret corporate video i mere end 20 år, er kendt som en af Danmarks bedste videojournalister og har produceret sine egne film.

Christina Hove har trådt sine barnesko i kommunikation, strategi og forandringsledelse i bl.a. Haldor Topsøe og DSV og er leder af Kort- & Dokumentar Filmskolen.

Hør hvad Julie Espenhain, Communication Specialist ved Topsoe fik ud af vores tidligere webinar:

PÅ DETTE GRATIS WEBINAR FÅR DU SKARPE VÆRKTØJER TIL:

  • Fortællingen: Uanset om du skal producere 20 sekunder, 10 minutter eller noget midt imellem, så skal din film have en fortælling, som driver den frem. Hvordan finder du den?
  • Optagelserne: Du har ofte ét take – så hvordan får du optagelser med hjem, som du ved, at du kan bruge – både i forhold til indhold og kvalitet?
  • Lyden: Den kan måske renses, men det er nemmere at få den gode kvalitet med hjem fra starten. Hvordan gør du det?
  • Effektiv filmproduktion: Det kan tage tid at lave film. Men som med alt andet tæller tiden, så hør om hvordan du kan planlægge din film- og content produktion, så den bliver mere effektiv