Handelsbetingelser – Kort- & Dokumentar Filmskolen

Handelsbetingelser

Vores kurser og kursusforløb er åbne for alle, medmindre der i kursusbeskrivelsen er anført særlige forudsætninger for deltagelse. Du tilmelder dig enten på hjemmesiden ved at reservere en plads på det pågældende kursus eller ved at ringe til os på telefon 35 34 68 00.

Betaling

Kursusafgiften skal betales jf. din faktura, som du modtager fra Kort- & Dokumentar Filmskolen umiddelbart efter, at du har fået bekræftet din tilmelding.

Kort- & Dokumentar Filmskolen
Kort- & Dokumentar Filmskolen er en uafhængig fond i lighed med statens uddannelsesinstitutioner.
CVR-nummer: 42044628

Afmelding

Afmelding (kursisten):
Ved afmelding op til 4 uger før kursets start refunderes den fulde kursuspris, medmindre andet er anført under det enkelte kursus eller uddannelse. Du foretager din afmelding ved at henvende dig skriftligt eller telefonisk til skolen.

Ved afmelding mellem 2 og 4 uger før kursusstart, refunderes 50 % af prisen. Ved afmelding senere end 14 dage før kursusstart, refunderes kursusprisen ikke.

I sjældne tilfælde kan der opstå uforudsete hændelser (fx ulykke, alvorlig sygdom, personlig krise), som forhindrer dig i at gennemføre dit kursus. Det vil da være Kort- & Dokumentar Filmskolens vurdering og afgørelse, om det er muligt at udsætte din deltagelse til en senere afholdelse, såfremt kurset oprettes og ikke er overtegnet.

Aflysning og ændringer af kurser

Aflysning/flytning (Kort- & Dokumentar Filmskolen):
Kort- & Dokumentar Filmskolen forbeholder sig ret til at ændre i kursusprogrammet, herunder udskifte underviser, aflyse eller flytte kurser, fx i tilfælde af for lav tilslutning. Tilmeldte kursister orienteres med det samme.

Ved aflysning får kursisten enten et tilgodebevis til et tilsvarende kursus eller den fulde kursuspris refunderet. Ved flytning refunderes kursusprisen, medmindre kursisten ønsker at deltage i kursus på den nye dato.

Har du spørgsmål eller brug for hjælp til din tilmelding, er du velkommen til at kontakte os på telefon 35 34 68 00 eller mail: info@filmkurser.dk