Hvad er visuel historiefortælling og hvorfor er det relevant for jer? | Kort & Dokumentar Filmskolen

Hvad er visuel historiefortælling og hvorfor er det relevant for jer?

45 minutters foredrag om visuel historiefortælling

“No art passes our conscience in the way film does, and goes directly to our feelings, deep down into the dark rooms of our souls.” Ingmar Bergman

Få et inspirerende indblik i hvordan din virksomhed med fordel kan bruge det traditionelle filmhåndværk til at formidle følelser, oplevelser og skabe større brand value. Med udgangspunkt i egen arbejdsmetodik – og med eksempler fra kendte film og egne videoproduktioner – får publikum en forståelse for, hvordan ideer omsættes til medrivende historier i levende billeder. Historier som man helt ubevidst lader sig rive med af.

Kort & Dokumentar Filmskolens tese er, at alle intuitivt forstår filmsproget. Foredragets formål er derfor, at gøre publikum bevidste om det, som de allerede ved. For at deltagerne på en inspirerende og underholdende måde, kan blive klædt bedre på til næste gang de selv skal producere eller købe en videoproduktion ude i byen.

Foredraget er et tankevækkende oplæg til for eksempel fyraftensmøder, hvor der ved hjælp af humor, historie, filmklip og anekdoter fra filmverden gives et stimulerende indblik ind i filmens magiske verden.

Praktisk

Pris: 7500,- eks moms. + transport.

Varighed: 45 minutter (varighed og indhold kan justeres afhængig af kontekst).

Teknik: Der kræves A/V udstyr (projektor/lyd), så det er muligt at køre Power Point.

Foredraget kan holdes for mindre og større forsamlinger.

 

Kontakt

Er du nysgerrig, har du spørgsmål eller vil du booke et foredrag, så kontakt os via mail eller telefon.

Foredragsholdere

Skolens ledelse står for foredraget. Foredrag på Sjælland afholdes af Steven Changtrakul. Jylland og Fyn afholdes af Barnaby Stig Swann Pedersen. Begge er stærkt forankret inden for det klassiske filmhåndværk, kommunikation, innovation og teknik.

Udover at drive Kort & Dokumentar Filmskolen sammen, så er Steven og Barnaby også partnere i PR- og videoagentur Swann Pro Motion, som skaber medrivende historier i ord og levende billeder.

Steven Chantrakul har tidligere været tilknyttet Strong Productions tekniske afdeling, DR Markedsføring og har udover film en baggrund som projektleder og konceptudvikler. 

Barnaby Stig Swann Pedersen har arbejdet med kommunikation, innovation og ledelse indenfor både den private og offentlige sektor. Han har derudover en baggrund som iværksætter og har medstifter at en række kulturhuse, festivaler, spillesteder og organisationer rundt om i landet.

35 34 68 00

Mandag – fredag kl. 9.00 – 16.00

info@filmkurser.dk

Send os en e-mail, og vi besvarer din henvendelse hurtigst muligt.