Info-aften | Kort- & Dokumentar Filmskolen

Er du nysgerrig på Kort- & Dokumentar Filmskolens uddannelser? Til DOKUMENTARIST? Eller FOTOGRAF & KLIPPER?

Vil du lave film? Og vil du lære håndværket fra grunden og historiefortællingens kunst? Og vil du vide, hvad du lærer samt hvordan du lærer?

Så tilmeld dig vores info-aften, 24. november fra 17:00 – 19:00, hvor du kan møde:

 

FLEMMING LYNGSE

Underviser og mentor på uddannelsen til DOKUMENTARIST og til FOTOGRAF & KLIPPER.

Flemming fortæller om, hvad du lærer, hvad du ikke lærer – og hvorfor du skal lære det for at komme ind i film- og mediebranchen.

Flemming er uddannet fra Den Danske Filmskole og har undervist en årrække i at lave film i USA og Mellemøsten. Derudover har han lavet et utal af dokumentarfilm og serielle dokumentarer som “Jagerpiloterne” og “Frømandskorpset“.

 

TIDLIGERE ELEVER

Vores tidligere elever er de bedste til at fortælle dig om forløbet, og hvad de tager med sig. De vil svare på spørgsmål som:

 • Hvordan er dagligdagen?
 • Hvor meget filmer jeg?
 • Lærer jeg at lave en hel film?
 • Vores tidligere elever fortæller også om hvilke muligheder, der er opstået for dem efter, de har taget deres uddannelse.

 

PRAKTISK INFO

Det kommer vi omkring

 • Vi byder velkommen
 • Om uddannelserne og det, man lærer – mød underviserne
 • Det praktiske, fx optagelsesprocessen mm.
 • Om at gå på Kort- & Dokumentar Filmskolen – mød tidligere elever
 • Spørgsmål
 • Rundvisning på skolen

Hvornår? 17:00 – 19:00

Hvor? Blomstervænget 52, 2800 Kgs. Lyngby.

10 minutters gang fra Lyngby st.

Tilmeld dig

Vil du se skolen, filmstudierne og møde os? Så tilmeld dig her:  Hvad siger vores tidligere elever?

  • Peder
   Det har været en fantastisk rejse. Det var en helt ny verden, der åbnede sig for mig.
   Peder
   Dokumentarfilm Instruktør
  • Kristian
   Jeg har med stor fornøjelse deltaget i Kenneth Sorentos ”VIP VJ-kursus”, som giver en meget grundig og konkret gennemgang af de værktøjer, man ofte bruger som VJ, men som man af og til kan have brug for at få finpudset – og måske også udfordret. Kurset er en fin kombination af teori og praktiske øvelser med kameraet, og generelt kan man mærke, at fordi Kenneth selv har stor erfaring med at arbejde som professionel VJ, forholder han sig meget konkret til de udfordringer, man møder ude i marken. Hvis man har brug for at få opfrisket og udviklet ens tekniske såvel som fortællemæssige kunnen inden for faget, kan jeg varmt anbefale dette kursus.
   Kristian
   Kursist på VIP VJ-kursus
  • Signe
   Masterclassen - Skriv en TV-serie giver en genial indføring i TV-seriens specielle opbygning. Forløbet er en vekselvirkning imellem teori og lektier, og i den sidste halvdel af Masterclassen, er der fokus på at hver enkel kursist udvikler en TV-serie, hvilket gør at man i praksis kommer igennem en utrolig brugbar proces med den ny lærte teori.
   Signe
   Tidligere elev
  • Ene Bissenbakker Frederiksen
   Det giver et boost af selvtillid at se, at man kan lave gode film uden at gå den slagne gang gennem uddannelsessystemet.
   Ene Bissenbakker Frederiksen
   Artist
  • Søren Pilmark
   Efter i flere omgange at have deltaget i forskellige kurser på KDF, kan jeg kun varmt anbefale dette lærerige åndehul til eventuelt interesserede. Den - på en og samme tid afslappede og professionelle holdning til indlæringsprocessen - der er på dette sted, gør, at man ikke bare føler sig velkommen og taget hånd om, men også forlader hvert eneste kursus med en sikker formening om, at man vil komme igen. Ikke fordi man ikke lærte nok, men fordi man føler sig dygtigere for hver eneste dag og gerne ville fortsætte processen hurtigst muligt.
   Søren Pilmark
   Skuespiller
  • Peter Grosen
   Jeg føler mig virkelig godt klædt på og top motiveret, til at komme igang med at producere målrettede erhvervsvideoer til mine kunder.
   Peter Grosen
   GROSEN FOTO
  • Gitte Hasseltoft
   Det jeg lærte på Kort- & Dokumentar Filmskolen, bruger jeg hver eneste dag, så det var det helt rigtige valg for mig at uddanne mig der. Jeg har altid drømt om at lave dokumentarer, og det er fantastisk, at jeg nu kan leve af det.
   Gitte Hasseltoft
   Redaktionschef
  • Signe Fuglsang Midtgaard
   Ved at skolens undervisere selv er fagpersoner - instruktører, manuskriptforfattere, fotografer, klippere osv. - repræsenterer de en enorm aktuel viden Som elever har vi alle brændt for at lære nyt og afprøve det i vores produktioner.
   Signe Fuglsang Midtgaard
   Editor, Breaking News, DR
  • Flemming Munkholm Jørgensen
   Selv med en del års erfaring havde jeg som kursist på KDF´s ”Online video producer” kursus allerede efter den første uge fået så meget ny viden og praktisk erfaring at jeg følte mig bedre rustet til mine fremtidige videoproduktioner og den vidensstrøm fortsatte bare uge efter uge
   Flemming Munkholm Jørgensen
   Online Video Producer, Dansk Reklamevideo

  Er du stadig i tvivl?

  Se hvad vores tidligere elever brænder for!

  Det er med vidt forskellige baggrunde, færdigheder og interesser vores elever søger ind på uddannelsen til Dokumentarfilm Instruktør. Fælles er deres engagement og ambitiøse tilgang, når de arbejder intenst med at lære at skabe film igennem de 18 uger uddannelsen varer.

  I elevernes afgangsfilm brænder deres passion igennem og efter endt uddannelse har de fået et nyt afsæt til at virkeliggøre deres personlige projekter og få dem ud i verden.

  Se de to videoer lavet af vores afgangselever Rasmus og Freya.