Info-aften – Kort- & Dokumentar Filmskolen

Er du nysgerrig på uddannelsen til Dokumentarfilm Instruktør? Vil du vide, hvad du lærer? Og hvordan du kan bruge din viden til at fortælle historier?

 

Så kom til info-aften på Kort- & Dokumentar Filmskolen:

1. JULI 2021 Kl. 17:30 – 18:30

 

Til info-aften møder du

Flemming Lyngse

Flemming er underviser og mentor på Dokumentarfilm Instruktør uddannelsen, og til info-aften fortæller han om, hvad du lærer, hvad du øver dig i, hvad du ikke lærer – og ikke mindst hvorfor du skal lære præcis dét for at klare dig i film- og mediebranchen.

Flemming er uddannet fra Den Danske Filmskole, har undervist i at lave film i USA og Mellemøsten, har lavet et utal af dokumentarer og er manden bag den serielle dokumentar i Danmark – bl.a. med produktioner som “Jagerpiloterne” og “Frømandskorpset”.

Tidligere elever
Vores tidligere elever er de bedste til at fortælle dig om forløbet, og hvad de tager med sig. De svarer på spørgsmål som:

Hvordan er dagligdagen?
Hvor meget filmer jeg?
Lærer jeg at lave en hel film?

Vores tidligere elever fortæller også om hvilke muligheder, der er opstået for dem efter, de har taget deres uddannelse.

Praktisk
Vi gennemgår også det praktiske, fx optagelsesprocessen.

COVID-19
Kort- & Dokumentar Filmskolen følger anbefalingerne fra de danske sundhedsmyndigheder for at begrænse udbredelsen af COVID-19. Info-aftenen afvikles ‘live’ – men på en måde, så vi ikke samles for mange mennesker på for lidt plads.

Hvilken uddannelse skal du vælge?

Læs mere om undervisere, indhold og program for alle vores uddannelser, og find ud af hvad du brænder for.

Dokumentarfilm Instruktør >
Filmfotograf & Klipper >
Webfilm Instruktør >
Motion Designer >
Info-aften

Jørgen Kastrup er en af Kort- & Dokumentar Filmskolens faste undervisere. Se videoen og hør hvad han fortæller om den 4 uger lange uddannelse til Webfilm Instruktør.

Tilmeld dig

Vil du se skolen, filmstudierne og møde os? – så tilmeld dig her  Hvad siger vores tidligere elever?

  • Ene Bissenbakker Frederiksen
   Det giver et boost af selvtillid at se, at man kan lave gode film uden at gå den slagne gang gennem uddannelsessystemet.
   Ene Bissenbakker Frederiksen
   Artist
  • Søren Pilmark
   Efter i flere omgange at have deltaget i forskellige kurser på KDF, kan jeg kun varmt anbefale dette lærerige åndehul til eventuelt interesserede. Den - på en og samme tid afslappede og professionelle holdning til indlæringsprocessen - der er på dette sted, gør, at man ikke bare føler sig velkommen og taget hånd om, men også forlader hvert eneste kursus med en sikker formening om, at man vil komme igen. Ikke fordi man ikke lærte nok, men fordi man føler sig dygtigere for hver eneste dag og gerne ville fortsætte processen hurtigst muligt.
   Søren Pilmark
   Skuespiller
  • Gitte Hasseltoft
   Det jeg lærte på Kort- & Dokumentar Filmskolen, bruger jeg hver eneste dag, så det var det helt rigtige valg for mig at uddanne mig der. Jeg har altid drømt om at lave dokumentarer, og det er fantastisk, at jeg nu kan leve af det.
   Gitte Hasseltoft
   Redaktionschef
  • Signe Fuglsang Midtgaard
   Ved at skolens undervisere selv er fagpersoner - instruktører, manuskriptforfattere, fotografer, klippere osv. - repræsenterer de en enorm aktuel viden Som elever har vi alle brændt for at lære nyt og afprøve det i vores produktioner.
   Signe Fuglsang Midtgaard
   Editor, Breaking News, DR
  • Flemming Munkholm Jørgensen
   Selv med en del års erfaring havde jeg som kursist på KDF´s ”Online video producer” kursus allerede efter den første uge fået så meget ny viden og praktisk erfaring at jeg følte mig bedre rustet til mine fremtidige videoproduktioner og den vidensstrøm fortsatte bare uge efter uge
   Flemming Munkholm Jørgensen
   Online Video Producer, Dansk Reklamevideo


  Er du stadig i tvivl?

  Se hvad vores tidligere elever brænder for!

  Det er med vidt forskellige baggrunde, færdigheder og interesser vores elever søger ind på uddannelsen til Dokumentarfilm Instruktør. Fælles er deres engagement og ambitiøse tilgang, når de arbejder intenst med at lære at skabe film igennem de 4 måneder uddannelsen varer.

  I elevernes afgangsfilm brænder deres passion igennem og efter endt uddannelse har de fået et nyt afsæt til at virkeliggøre deres personlige projekter og få dem ud i verden.

  Se de to videoer lavet af vores afgangselever Rasmus og Freya.