Information om COVID-19 | Kort- & Dokumentar Filmskolen

Retningslinjer under COVID-19

Sådan passer vi på hinanden


På Kort- & Dokumentar Filmskolen passer vi på kursister, vores undervisere og alle i den daglige drift.

Der er sat håndsprit rundt på hele skolen, således at alle løbende kan spritte af. Vi spritter ligeledes selv borde, stole, tastaturer af om morgenen og efter endt undervisning hver eftermiddag; men opfordrer også kursister og elever til at spritte af ved deres egen plads i løbet af dagen.

Coronapas

For at kunne møde eller have undervisning på skolen, skal du kunne fremvise en negativ test, der er max 72 timer gammel. Du skal også sikre dig, at perioden ikke udløber mens du befinder dig på skolen. Dette gælder for alle.

Hjælp os venligst med, at ovenstående retningslinjer bliver fulgt, således at vi i fællesskab kan passe på hinanden og sænke smittetallet.

Hvad sker der ved tilfælde af COVID-19?

Bliver vi eller en af vores kursister smittet med COVID-19, følger vi naturligvis sundhedsmyndighedernes anvisninger i situationen. Har du været på kursus her i 2 uger op til du selv er blevet smittet, bedes du give os besked, så vi kan opspore og orientere alle i din smitte-kæde her på stedet.

Er du tilmeldt et kursus og føler dig syg, har symptomer på COVID-19 eller er i risko for at have pådraget dig COVID-19, skal du blive hjemme. Vi flytter dig gerne til næste gang kurset afholdes. Det gælder selvfølgelig også hvis det er underviseren der bliver syg eller vi pga. skærpede restriktioner ikke kan afholde kurset. Du kan trygt tilmelde dig – du skal nok få dit kursus.

Gratis tutorials

Sammen med fire af vores dygtige undervisere og seks aktører fra tv- og filmbranchen, brugte vi lockdown til at udviklet en serie på i alt 31 gratis tutorials. Emnerne er ‘Kreativ idéudvikling’VJ-produktion’Lav din egen dokumentarfilm’ og ’Webfilm’.

Se hele samlingen her og studer videoerne i dit eget tempo inden og efter endt undervisning på skolen!