Spørg manuskriptdoktoren | Kort- & Dokumentar Filmskolen

SPØRG MANUSKRIPTDOKTOREN

Dan Hoffmanns brevkasse

FÅ SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL OM DIT MANUS

Er du i gang med et manuskript til en film eller tv-serie? Og driller det lidt?

Der er hjælp at hente i Manuskriptdoktorens brevkasse – Dan Hoffmann stiller nemlig sin viden og ekspertise til rådighed for dig! Med Kort- & Dokumentar Filmskolens brevkasse “Spørg manuskriptdoktoren” kan du sende dine spørgsmål direkte til Dan Hoffmann, og få gavn af råd fra en professionel ekspert med mange års brancheerfaring. Se bare her, hvad Dan Hoffmann kan hjælpe dig med:

Hej. Jeg hedder Dan Hoffmann, og jeg er manuskriptforfatter.

De sidste 20 år har jeg fungeret som manuskriptkonsulent for både den danske, den europæiske og den amerikanske filmbranche.

… Hvad er en manuskriptkonsulent? Det er en som filmstudier og produktionselskaber bruger til at løse problemer med deres manuskripter. Efterhånden har jeg været med på over 60 producerede film og tv serier.

De problemer jeg har løst, spænder meget vidt – fra problemer med plottet, strukturen, genren, karaktererne – til suspensen, dialogen og meget mere.

Så uanset hvilket problem du sidder fast i med din historie, vil jeg gerne hjælpe.

Måske har du problemer som at:

• Finde den rigtige start eller slutning på din historie.
• Gøre din gyser uhyggelig, din thriller overraskende eller dit drama fængslende.
• Løse udfordringer med dine karakterer eller med at undgå flad dialog.
• Holde momentum i anden akt.
• Gøre din krimi til et mysterie.

– så send os dit spørgsmål, og jeg vil besvare det snarest muligt. Men da alle manuskripter unikke har du helt sikkert dit helt eget spørgsmål.

Mange hilsner

Dan Hoffmann
HVORDAN FOREGÅR DET?

Skriv til Dan Hoffmann på scriptdoc@filmkurser.dk eller klik på knappen. Så svarer Dan så hurtigt som muligt. Vi poster spørgsmål og svar her på siden – og nogle bliver til videosvar.

HVORDAN FOREGÅR DET?

Skriv til Dan Hoffmann på scriptdoc@filmkurser.dk eller klik på nedenstående knap. Så svarer Dan så hurtigt som muligt. Vi poster spørgsmål og svar her på siden – og nogle bliver til videosvar.

DAN HOFFMANN

Dan Hoffmann er manuskriptforfatter og -konsulent. Han bor og arbejder i New York og er Script Doctor i Hollywood såvel som for den Europæiske filmindustri. Her har han bl.a arbejdet på tv serier som The Walking Dead, Boardwalk Empire, Broen og Forbrydelsen og film som Gia Coppolas Palo Alto, Nicolas Cage filmen Joe samt danske film som Antboy 2, Mørke og Rembrandt.

Dan har desuden skrevet dokumentarserien DNA Detektiven med Eske Willerslever.

Besøg Dans hjemmeside her