Ketil Teisen | Kort- & Dokumentar Filmskolen

Ketil Teisen

Fotograf, klipper & tilrettelægger

Ketil Teisen, Cand. phil. Filmvidenskab, har produceret programmer og serier for DR, TV 2, TV 2 Zulu og DK4 i 20 år. Han har specialiseret sig i ‘en mand, et kamera’-produktioner og har tilrettelagt, filmet og redigeret adskillige reportager i både ind- og udland. Ketil har også været tv-vært igennem mange år heriblandt for DRs Naturpatruljen og Martin & Ketil – verden for begyndere. Pt. arbejder han  med tv serien: Go North og producerer sideløbende corporate videos. Ketil Teisen er i dag ambassadør for Panasonic Scandinavia og Focus Nordic, hvor han tester DSLR og DSLM kameraer, objektiver og udstyr. Om sin undervisning siger han:

“Det drejer sig om at sætte deltageren i stand til at fortælle en spændende visuel historie og få en praktisk og driftssikker rutine. At skabe film er både teknisk og kreativt/kunstnerisk en uafsluttelig process og undervisningen skal rykke hver deltagers evne til at navigere og styre processen selv”.

Underviser i

16 - 20august VIP

VIP videoproduktion for fotografer

16. august 2021 - 9:3020. august 2021 - 15:30 DKK 22.500 ex. moms Enkeltkurser, VIP kurser, PU-støtte, Kamera, Lys & lyd
Se detaljer