Peter Albrechtsen | Kort- & Dokumentar Filmskolen

Peter Albrechtsen

Peter Albrechtsen
Lyddesigner, musik-supervisor og skribent

Peter Albrechtsen er lyddesigner og er uddannet tonemester fra Den Danske Filmskole i 2001. Han har skabt lyden til en lang raske danske og udenlandske spillefilm, senest “Vores mand i Amerika”, “The killing of two lovers”, og Christina Rosendahls ‘Idealisten’, som han fik en Robert for.

Peter har også arbejdet med lyd på mange dokumentarfilm, herunder Michael Madsens ‘Besøget’, der var specielt udvalgt til IDFA i 2015 på grund af filmens lyddesign. I 2012 modtog han CPH:DOXs lydpris Sonic Dox Award for sit arbejde på Camilla Magids ‘White Black Boy’.

Peter Albrechtsen voksede op i et hjem med klaver, klassisk musik og Beatles-plader. Han spillede klassisk klaver fra barnsben og som teenager i rockorkestre. Peter har masser af undervisningserfaring, og han har bl.a. undervist på Den Danske Filmskole og holdt foredrag om filmlyd på blandt andet IDFA i Amsterdam, Doc House i London, South by Southwest i Texas og filmfestivalen Ambulante i Colombia.

Underviser i

29 september SEMINAR

Lyden som filmisk fortæller

29. september 2021 9:30 - 15:30 Blomstervænget 52, 2800 Kongens Lyngby DKK 3.000 ex. moms Efterår/Vinter 2021, Lyd og Lys, Enkeltkurser, PU-støtte
Se detaljer