Lyd og Lys | Kort- & Dokumentar Filmskolen

Lyd og Lys

At kunne fortælle med lyd og lys er helt centralt for hvordan din produktion opleves: Din bevidste brug af lyd og lys påvirker modtagerens oplevelse af handlingen og stemningen i både filmscener, interviews og produktvideoer. 

Vil du forstå de psykologiske og tekniske lag i arbejdet med lyd og lys? Vil du mestre at bruge et bestemt lys- eller lyddesign til et særligt scenarie?

 

Viser alle 6 resultater

 • 27jan
  Lyd i post-produktion

  Lyd i post-produktionen

  DKK 9.800 ex. moms / DKK 12.250 inkl. moms
  2 dag(e)

  Med den erfarne Jesper Siberg får du et verdensklasse kursus i at få det bedste ud af det lyd, du nu engang har at arbejde med.

  Læs mere
 • 21mar

  Praktisk lyd

  DKK 9.800 ex. moms / DKK 12.250 inkl. moms
  2 dag(e)

  Vidste du at lydmanden bruger 80% af sin tid på at forbedre dårlig lyd? Og vil du hellere have at han/hun bruger den tid på at gøre god lyd bedre? Dette er kurset for dig, der er træt af dårlig lyd og gerne vil vide, hvordan du undgår det.

  Læs mere
 • 23mar
  Lyd som fortællende element billede

  Lyd som fortællende element

  DKK 11.100 ex. moms / DKK 13.875 inkl. moms
  3 dag(e)

  Vil du lære at bruge lyd til at fortælle en filmisk historie? Lyden i film, tv- og videoproduktioner er med til at forme fortællingen. For lyden taler til følelserne og bringer seeren direkte ind i filmfortællingens følelsesmæssige univers.

  Læs mere
 • 28mar

  Lyd som fortællende element: Udvidet

  DKK 18.500 ex. moms / DKK 23.125 inkl. moms
  3 dag(e)

  Dette kursus er til dig, der gerne vil kunne skrive musik på listen over ting, der skal få din fortælling til at spille.

  Læs mere
 • 31mar
  Musik til video, film og TV billede

  Musik til video, film og TV

  DKK 9.800 ex. moms / DKK 12.250 inkl. moms
  2 dag(e)

  Kan du huske lyden af Jaws? Af Psycho? Synes du nogle gange, at det kan være en udfordring at vælge den rette musik til dit projekt?

  Læs mere
 • 11apr

  Lys som fortællende element

  DKK 11.100 ex. moms / DKK 13.875 inkl. moms
  3 dag(e)

  Hvordan tegner du med lys? Hvordan bruger du lyssætning til at skabe stemninger og følelser?  Hvordan arbejder du med lyssætning som en narrativ metafor?

  Læs mere