Lær at skabe video content, der virker til din virksomhed

SKAB VIDEO CONTENT DER VIRKER

For kommunikatører, marketingmestre og alle andre, som vil blive bedre til at producere skarpt video content.

Uanset om det gælder Hollywoodfilmen med et kæmpe budget, et 10 sekunders spot til reklameblokken eller en corporate film, der fortæller knivskarpt om virksomhedens værdier, består filmen af de samme byggesten og benytter den samme terminologi.

 

EN UNIK KOMBINATION

Vores kurser i Video content 1-3 samler det bedste fra to verdener og er skabt i et samarbejde mellem:

  • filmfolk, som producerer corporate video hver dag, og som med deres undervisningskompetencer formår at formilde deres viden videre
  • kommunikationsfolk, som forstår udfordringerne i en travl kommunikatørs eller marketingmedarbejders hverdag

 

MASSER AF HANDS-ON

Alle kurserne er bygget op som en kombination af teori, teknikker og en masse praktiske øvelser, så du prøver det lærte af. Fordi vi tror på, at man lærer at lave film ved at lave film!

Når kurset er slut, har du produceret en færdig film, som måske løser en af de mange content-opgaver, der er på din to-do liste. Og så er du klar til at komme videre på egen hånd.

 

SKRÆDDERSYET FORLØB

Har du brug for at lære om et helt specifikt aspekt af produktion af video content? Om streaming? Om ledelseskommunikation på video?

Eller måske vil du uddanne flere fra dit team eller din virksomhed, så alle har sammen basisviden og taler samme sprog?

Eller måske passer de datoer, kurserne udbydes, bare dårligt med jeres kalender?

Vi designer og tilbyder kurser inden for alle områder af film- og contentproduktion. Så hvis ring eller skriv endelig, hvis I har et specifikt behov – eller hvis I gerne vil have en snak om hvordan vi kan hjælpe med at løse jeres udfordringer.

SKRÆDDERSYET FORLØB

Fandt du ikke lige det, du søgte?

Vi laver også skræddersyede forløb til virksomheder og kursister.

TELEFON

35 34 68 00
Man – fre:
kl. 9:00 – 16:30

Små og store virksomheder og organisationer, som Røde Kors, Vestas, Tryg, Maersk, Novo Nordisk og Københavns Universitet, bruger bl.a. film til:

  • Profilfilm om virksomheden bruges i al intern og ekstern kommunikation og i marketing som genkendeligt blikfang og klar branding.
  • Små nyhedsfilm fra forskellige afdelinger erstatter eller supplerer nyhedsbreve, mails, intranet og møder.
  • Instruktionsfilm om nye produkter fortæller mere effektivt end lange manualer i salgsafdelingen.
  • Reportagefilm fra events, generalforsamlinger og messebesøg udbreder kendskabet til virksomhedens aktiviteter, produkter og budskaber til kunder, aktionærer og medarbejdere.
  • Interview-film med nøglepersoner, ledelse, samarbejdspartnere og medarbejdere understøtter forandringsprojekter og regnskabsaflæggelser – tunge informationer bliver lettere at forstå og mere engagerende for medarbejdere og interessenter.
  • Rekrutteringsfilm tiltrækker de rigtige talenter til virksomheden, fordi de fortæller, hvem I er.
  • Grafik og animation simplificerer tunge budskaber og skabe øget effektivitet og fremdrift.

VIDEO CONTENT 1

Kom igang!

Du bliver introduceret til filmsproget og de filmiske virkemidler og får afprøvet, hvordan du laver en lille, enkel film, der fortæller en præcis historie.

Udbytte: Du lærer at lave en kort film med speak eller en talende person (“talking head”), så budskaberne står skarpt, og optagelserne tåler dagens lys.

VIDEO CONTENT 2

Den skarpe interviewfilm

Du får en forståelse for, at forberede det gode interview med en målrettet spørgeguide og at styre og strukturere interviewet, så svarene kan klippes sammen til et dynamisk forløb.

Udbytte: Du lærer at lave en interviewfilm, hvor budskaberne står skarpt, optagelserne fungerer teknisk, og hvor dine dækbilleder underbygger din historie.

Corporate video III kursus

VIDEO CONTENT 3

Den korte reportage

Du får fokus på at lære at styre og integrere forskellige filmiske elementer og virkemidler. Du arbejder med interviewformen og den universelle fortælling, og undersøger og låner fra den klassiske dramaturgi for at forstærke kommunikationen.

Udbytte: Du lærer at lave en lille reportage til web, intranet eller marketing, hvor du integrerer flere elementer som fx interviews, speak og dækbilleder.

FILM MED MOBILEN: GRUNDLÆGGENDE

Du skal levere video content. Hurtigt. Helst hver dag. Du har ikke tid til at lære at bruge det store gear, og firmaet har ikke penge til at investere i det. 

Den gode nyhed er, at du ikke behøver ret meget andet end din mobil, en grundlæggende forståelse for hvordan du bygger din historie op, hvordan du optager den, og hvordan du klipper den. Altsammen på mobilen.

Udbytte: Med enkelt gear og enkle greb/teknikker løfter du din mobilproduktion fra feriemode til et mere professionelt udtryk.

FILM MED MOBILEN: AVANCERET

For dig, der allerede har prøvet at optage og redigere video på mobilen, men som gerne vil gøre dine mobilfilm mere professionelle ved hjælp af de to bedste apps på markedet, der er fyldt med smarte funktioner: FilmicPro og Lumafusion.

På kurset vil vi dykke dybt ned i begge apps, så du mestrer dem og kan optage, redigere og publicere færdige film fra mobilen til mobilen.

Udbytte: Du kan optage fulde videoindslag i flere formater med interview, dækbilleder og sekvenser i FilmicPro og sætte det hele sammen til færdige film i Lumafusion.

KLIP SKARPT TIL WEB & SOME

Du har 3 sekunder til at fange dit publikum. 30 sekunder til at formidle dit budskab og engagere dem følelsesmæssigt. Det virker umuligt! Kurset for dig, der gerne vil kunne fortælle den gode historie kort så den passer til dine digitale medier.

Udbytte: Du bliver helt skarp til at klippe din film så den passer til de digitale platforme og hvordan du formidler kernen i din fortælling til trods for det korte formats præmis.

Brænd igennem som leder

BRÆND IGENNEM SOM LEDER

Synligt lederskab med video

Har du brug for at brænde igennem på film og video? I markedsføringen af din virksomhed eller i kommunikationen til dine medarbejdere? Og bliver dine budskaber nogle gange lidt mudrede? Eller fremstår du måske en lille smule uklar på film?

Udbytte: På dette en-dags kursus lærer du at tilrettelægge dine budskaber og enkelt og effektivt at optage dig selv på telefonen, så du brænder allerbedst igennem.

FRA FLOW TIL STREAMING

Danskerne streamer mere, end vi ser flow tv. Det er nu et faktum. Så hvilken ny virkelighed skal du som tv-station eller produktionsselskab forholde dig til? Hvad betyder bevægelsen mod streaming for, hvad vi ser? Hvad vi vælger at se? Hvordan vi ser det?

Udbytte: På dette en-dags kursus får du et nuanceret indblik i, hvad bevægelsen fra flow til streaming betyder for tv-produktioner: hvad virker til flow og ikke til streaming – og omvendt?

KREATIV IDÉ- OG KONCEPTUDVIKLING

Den gode kreative idé kommer ofte som et lyn fra en blå himmel. Helt tilfældigt og når du mindst venter det. Eller – det er i hvert fald, hvad mange tror. Men tænk, hvis der var en opskrift på kreativitet. Et system og nogle værktøjer, så du kunne få gode idéer når som helst og hvor som helst.

Udbytte: På dette to-dages kursus lærer du at være kreativ på kommando: Ud fra en forståelse af den kreative proces og kreativitetens væsen bliver du skarp til at kigge konstruktivt på dine egne idéer, til at pille dem fra hinanden – for til sidst at sætte dem sammen på ny igen.